MUŞCHI PERETE

Avem nevoie de urmele naturii atât în ​​viața noastră socială, cât și în ritmul nostru de lucru. Această nevoie este o cerință atât pentru sănătatea noastră vizuală, cât și pentru cea mentală. Selectăm cu atenție mușchiul și plantele pe care le colectăm, le stabilizăm într-un mod care să nu le strice naturalețea și să le prelungească durata de viață și le protejăm cu tehnici de mumificare. Cu plante și alge stabilizate și mumificate, adăugăm culoare și verdeață zonelor incolore ale vieții noastre. Cu modelele noastre unice de pereți din mușchi proiectate de artizanat, oferim energie vizuală și mentală spațiilor de locuit colective, cum ar fi birouri, parcuri, clădiri, piețe, reședințe, centre comerciale. Realizăm peisaje de pereți colorate cu specii de mușchi de calitate, lișchi plat și mușchi reinderr.

Mușchi Caracteristici

1-) Ei își mențin aspectul moale și natural timp de mulți ani fără nicio deteriorare prin hrănirea din umiditatea din aer.

2-) Oferă izolare fonică, deoarece au caracteristici de absorbție a sunetului de înaltă calitate.

3-) Este 100% natural și viu. Este un calmant excelent.

4-) Este compatibil cu straturile de culoare ale naturii cu varietatea sa de culori.

5-) Nu conțin componente toxice și chimice.

6-) Este hipoalergenic. Este realizat din material natural ecologic.

Plantă mumificată și mușchi

Procesul de stabilizare se aplică cu tehnici speciale speciilor de alge și plantelor precum mușchi Reinderr, mușchi plat, mușchi bile. Prin acest proces, plantele și algele sunt protejate în așa fel încât să nu fie afectate de condițiile proaste ale factorilor externi, iar nevoile lor de întreținere să fie eliminate. Plantele și algele mumificate sunt obținute prin practici moderne de îngrijire care sunt 100% organice și potrivite pentru sănătatea naturii. Cu aceste produse, energia și bogăția vizuală a vieții noastre sociale este sporită.

Plantă stabilizată și mușchi

Este o metodă patentată bazată pe păstrarea vitalității naturale a plantei cu un amestec pe bază de glicerină. Plantele, florile și copacii se aplică 100% natural. Cu această tehnică, plantele își păstrează aspectul natural, elasticitatea, structura și culoarea fără nicio întreținere. Algele noastre stabilizate sunt producția proprie. Toate sunt meticulos proiectate manual.