Grădină Verticală Artificială

Grădinile verticale, noua preferată din ultima vreme, atrag atenția prin ecologizarea multor zone din beton și adăugând bogăție vizuală. Aceste grădini verticale pot fi vii sau artificiale Grădinile verticale artificiale permit ca zonele de proiectat să fie ușor configurate din punct de vedere estetic. În timp ce face acest lucru, adaugă o vizibilitate naturală și plină de viață mediului.

Multe companii, spitale, centre comerciale, municipalități și multe instituții preferă aplicațiile de grădină artificială verticală pentru a-și colora zonele neînsuflețite și incolore și pentru a conține urme de natură. Aplicațiile de grădină artificială verticală pot fi realizate cu ușurință în dimensiunile dorite. Poti crea gradini verticale vii si artificiale in zone in care se doreste estetica arhitecturala si zone naturale pe care le vei folosi multi ani fara a necesita intretinere.

Deși grădinile verticale vii necesită puțină întreținere, grădinile verticale artificiale sunt preferate deoarece uneori acest lucru este nedorit. Cu experiența de mulți ani a Terramoss în acest domeniu, s-au făcut multe aplicații de grădină verticală, atât vii, cât și artificiale, în multe zone. În acest sens, aceste aplicații realizate cu materiale de calitate adaugă vitalitate și culoare mediului.

Avantajele grădinii verticale artificiale

Grădinile verticale artificiale s-au răspândit ca urmare a faptului că persoanele care nu au timp să îngrijească grădinile verticale vii își îndeplinesc nevoile de ecologizare cu grădini artificiale. Deși nu înlocuiește grădinile vii, grădinile verticale artificiale au și multe avantaje.

Nu este nevoie de circulație a aerului și irigare.

Este de lungă durată și își menține vitalitatea.

Are o caracteristică de absorbție a sunetului ca în grădinile verticale vii.

Prin aspectul său, naturalețea este prezentă în mod convingător.

Este rezistent la condițiile climatice și poate fi curățat cu ușurință atunci când se dorește.